23 mars 2011

Lust att leka och lära


Kul på riktigt föredrar leksaker med en pedagogisk mening och av hållbara material som trä och tyg. Vi är därför glada att kunna erbjuda  mjuka och färgglada  tygprodukter i mycket hög kvalitet från ljuvliga oskar&ellen.

Mamman och entreprenören Petra Rigby Jinglöv började i småbarnsåren designa egna leksaker eftersom hon inte hittade de mjuka, tysta och pedagogiska leksaker med tilltalande fina färger och mönster som hon ville ge sina barn. Tanken bakom hennes saker är att de skall stimulera barnens fantasi och lust till att leka samtidigt som leken är ett lärande där barnet utvecklas. Petras mål är att skapa produkter med mycket lekvärde med den fasta övertygelsen att kvalitet alltid är bättre än kvantitet. Alla oskar&ellens produkter ska vara presenter som är lika roliga att ge som att få!

Petra med familj bodde under flera år i Filippinerna och har där handplockat ateljeer, där hennes väl genomtänkta design sys upp av medelålders kvinnor. Hon tillägger vidare att trots att alla produkter är i tyg betyder inte det att dom är till för bebisar, som många kanske tror om tygprodukter. Runt 3 års ålder och uppåt är barn mogna för rollspel och fantasi och kommer att roa sig i timme efter timme med de mjuka picknickkorgarna fyllda med godsaker, kakor och tårtor i sockersöta format eller ett helt eget snickarbälte i glada färger.

Titta in i butiken här - du hittar kockmössor, picknickkorgar, grönsakslådor, teserviser, kakor och tårtor, verktygsbältet och en fiskdamm i fina färger och mjukaste tyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar